18 & 19 mei 2019 – Westlandse kunst- en atelierroute

Geplaatst op 03-05-19 door in AGENDA

De Westlandse kunst- en atelierroute vindt plaats in het weekend van 18 en 19 mei 2019 tussen 11.00 en 17.00 uur in Naaldwijk, Monster en ’s-Gravenzande. Maak kennis met het werk van ruim 60 beroeps- beeldend kunstenaars en goede amateurskunstenaars uit Westland en omstreken. Op ruim 30 unieke locaties of in eigen atelier laten kunstenaars hun werk zien. 

Wat is er bij La Fabrique te beleven tijdens de Westlandse kunst- en atelierroute? Kunst uiteraard! Buiten 3 kunstenaars kunt u ook onze nieuwe collectie bewonderen  en hebben wij op zaterdag vanaf 15u wel iets heel bijzonders voor u in petto..een exclusief huiskamerconcert van ‘The Crimson Kings’!

U bent van harte welkom op 18 & 19 mei bij La Fabrique!

Zie www.kunstenatelierroute.nl voor meer informatie.