Jouw thuisgevoel creëren

Samenwerking met topleveranciers

Ontwerpstudio, showroom en meubelmakerij in 1

Een kaarsenstandaard van koper

Een kaarsenstandaard in het koper en andere prachtige woondecoratie, shop je bij La Fabrique, gevestigd in ’s-Gravenzande, Westland. Wij zijn een ontwerpstudio, showroom en meubelmakerij in één en bieden een rijk assortiment aan met de mooiste woonartikelen van vooraanstaande designmerken als Zuiver, Pols Potten, Ferm Living en HK Living. Met de stijlvolle items uit onze zorgvuldig samengestelde collectie, haal je in een handomdraai het beste uit ieder interieur.

Een kaarsenstandaard van koper, ontworpen door merken als House Doctor en HAY

Ben je op zoek naar een echte blikvanger voor in je woning? Voeg dan een prachtige kaarsenstandaard van koper toe aan je moderne interieur. Door het simpele, maar tijdloze design van het woonaccessoire, is de kaarsenhouder van het merk House Doctor een subtiel, maar stijlvol item waar je jarenlang van geniet. Ga je liever voor een kaarsenstandaard van koper met een iets uitdagender design? Bekijk dan eens de koperen kaarsenhouder van HAY, geïnspireerd op de Scandinavische leefstijl.

Breng licht en warmte in je interieur met sfeervolle kaarsen

Een kaarsenstandaard van koper, een karakteristieke vaas met gezicht of een multifunctionele bureaulamp van Piet Hein Eek: voor de mooiste woonaccessoires en designmeubels ben je bij La Fabrique op de juiste plek. Heb je vragen over onze collectie of zou je graag persoonlijk stijladvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0174-501852 of door een e-mail te sturen naar info@la-fabrique.nl.

HK Living Vaas Bruin