Jouw thuisgevoel creëren

Samenwerking met topleveranciers

Ontwerpstudio, showroom en meubelmakerij in 1

Piet Hein Eek lamp

Een Piet Hein Eek lamp is geen standaardlamp, maar één met een sprekend karakter en een uniek design. Bij La Fabrique, gevestigd in ’s-Gravenzande, Westland, dragen wij passie voor authentieke, handgemaakte verlichting die wordt geboren vanuit vakmanschap van de bovenste plank en een kloppend hart voor design. Oriënteer je je op de juiste verlichting en wil je graag een échte blikvanger aan je interieur toevoegen? Wij helpen je graag met het vinden van de juiste designverlichting.

Een exclusieve Piet Hein Eek lamp met een sprekend design

Een Piet Hein Eek lamp is zonder twijfel een waardevolle toevoeging aan ieder interieur, waar je voor een zeer lange tijd plezier van hebt. Bestel je verlichting van Piet Hein Eek, dan ben je verzekerd van een speciaal object, dat met aandacht en zorg is ontworpen en geproduceerd. Over zorgvuldigheid gesproken: ook wij hebben onze collectie aan unieke designlampen nauwkeurig samengesteld. Wij bieden diverse soorten verlichting aan van de allermooiste merken, zoals Piet Hein Eek, Pols Potten, Brokis, Ebb & Flow, DCW Editions en Helder Dutch Design. Ieder object dat je shopt bij La Fabrique, is uniek in zijn soort en is (hand)gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen.

Bestel unieke designverlichting

Wil je direct een Piet Hein Eek lamp aanschaffen? Of ben je benieuwd naar onze andere interieurverlichting? Bekijk onze collectie online of bezoek onze showroom in ’s-Gravenzande, Westland. Voor vragen of persoonlijk interieuradvies kun je natuurlijk contact met ons opnemen. Bel naar 0174-501852 of stuur een e-mail naar info@la-fabrique.nl. Dan zijn wij je graag van dienst.

HK Living Vaas Bruin