Jouw thuisgevoel creëren

Samenwerking met topleveranciers

Ontwerpstudio, showroom en meubelmakerij in 1

Pols Potten verlichting

Zoek je een gerenommeerde webshop waar je terecht kunt voor het bestellen van de mooiste Pols Potten verlichting? Staak dan je zoektocht en neem een kijkje in ons ruime assortiment aan design interieurverlichting. La Fabrique, gevestigd in ’s-Gravenzande, Westland, is een showroom, ontwerpstudio en meubelmakerij in één met een grote collectie aan interieurverlichting van vooraanstaande designmerken. Pols Potten is één van de merken uit ons bestand aan leveranciers. Ontdek ons gevarieerde en uitgebreide assortiment met designverlichting!

Industriële Pols Potten verlichting voor in een modern interieur

Pols Potten verlichting karakteriseert zich door een modern, industrieel design en is een perfecte toevoeging aan ieder modern interieur met urban-invloeden. De lampen zijn verkrijgbaar in tinten als zilver, grijs, zwart, goud, koper, nikkel en wit en hebben een glanzend of mat uiterlijk. Zoek je een industriële lamp voor boven de eettafel, een klein leeslampje voor op een bijzettafel of staande lamp van een groot formaat voor in de woonkamer? Naar welk soort lamp je ook op zoek bent: de verlichting van Pols Potten is in onze winkel verkrijgbaar in diverse formaten, designs, kleuren en materialen.

Bestel jouw favoriete verlichting online of bezoek onze showroom

Diverse soorten verlichting van Pols Potten, Piet Hein Eek of DWC Editions bestel je eenvoudig in de webshop van La Fabrique. Kom je liever langs in onze showroom in ’s-Gravenzande, Westland? Ook op locatie helpen we je graag bij het vinden van de perfecte interieurverlichting. Heb je specifieke vragen of wil je persoonlijk interieuradvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0174-501852 of stuur een e-mail naar info@la-fabrique.nl.

HK Living Vaas Bruin