Van ontwerp tot wonen in een waanzinnige loft

Geplaatst op 04-06-18 door in ALGEMEEN, Geen categorie

Donderdagavond 31 mei is er een voorlichtingsavond geweest bij een nieuw te ontwikkelen woongebied in Maassluis met de naam Wilgenrijk. Met dit hoogwaardige project zijn wij een samenwerking aangegaan waarbij wij de nieuwe bewoners kunnen helpen met een bijzonder en persoonlijk interieur.

{ Loft }  Een loft is een grote woning die doorgaans uit één ruimte bestaat en die je naar eigen inzicht kan indelen. 

Door Wilgenrijk zijn wij gevraagd om een plan te maken voor de complete afbouw van twee waanzinnige loft appartmenten. La Fabrique gaat in samenwerking met Dura Vermeer, de bouwer van dit project, de woning geheel naar uw wensen afbouwen. Wij nemen u bij de hand om al uw woondromen te realiseren. Wij hebben hier 2 complete ontwerpplannen voor ontwikkeld; Rough Adventure & Modern White. Twee totaal verschillende sfeerbelevingen met een zo efficiënt mogelijke indeling. Deze zijn compleet met lichtplan, kleur- en materiaaladvies en ontwerpen voor kasten en meubels op maat. Natuurlijk is er ruimte voor uw eigen wensen en inbreng!

Deze lofts zijn vanaf nu in de verkoop. Voor meer informatie over dit unieke project kunt u terecht op www.wilgenrijk.nl.