EBB & FLOW

EBB & FLOW ontwerpt en produceert verlichting en functionele en decoratieve objecten.
Met klassieke Britse en Scandinavische stijl als uitgangspunt gecombineerd met een passie voor de basismaterialen glas, metaal en textiel, is het resultaat een stijl die belichting en glas combineert met een fijne luchtige eenvoud en een moderne touch en kleurdiepte. Al de verlichtingsontwerpen zijn gemaakt om warmte en vreugde te brengen, vertaald in kleuren en vormen die inspireren en die blijvende schoonheid bieden.
EBB & FLOW is opgericht door Susanne Nielsen, die meer dan 20 jaar ervaring heeft in internationale handel, marketing en conceptontwikkeling binnen de textiel- en woon accessoire sector. Ze is al vele jaren in Londen gevestigd en keerde in 2009 terug naar Denemarken, waarmee ze een passie voor interieurdesign en de schoonheid van de cultuur- en ambachtstraditie van verschillende landen met zich meebracht. Het resultaat was Who Found Otto, voorloper van EBB & FLOW, gespecialiseerd in vintage meubels en textiel. Het bedrijf bouwt voort op zijn tradities van het combineren van oud met modern en het vieren van een uniek, duurzaam ontwerp.

Ay illuminate

Ay illuminate is gevestigd in Nederland en produceert zijn eigen verlichting in verschillende landen in Azië en Afrika. De ontwerpers van Ay illuminate zijn geïnspireerd door zowel de natuur als verschillende culturen, wat tot uitdrukking komt in het gebruik van organische vormen en natuurlijke (afval) materialen in combinatie met lokale handwerkexpertise. Om inspiratie op te doen werkt het ontwerpteam samen met de lokale handwerkers. Dit stelt ons in staat om de beschikbare natuurlijke materialen en de expertise van het handwerk te leren kennen. Het is onze manier om de beste oplossing te vinden om de unieke schoonheid van verschillende technieken te vangen.

Piet Hein Eek

Weer een mooi voorbeeld van een puur Nederlands merk. Piet Hein Eek. Met hun bedrijf in Eindhoven maken zij de mooiste en meest unieke meubels en accessoires die van de Nederlandse bodem komen. Zo werkt Piet Hein Eek samen met bijvoorbeeld Fairtrade en maken zij meubels van afvalhout waar andere niets meer mee doen. Door gebruik te maken van de ruwe materialen krijgen de producten, die je soms zelfs kunstwerken kunt noemen, de echte ‘Piet Hein Eek look’.

MOS Design

Zoek je een gerenommeerde winkel waar je unieke MOS design interieurartikelen kunt kopen? La Fabrique, gevestigd in ’s-Gravenzande, Westland, is dé locatie waar je terecht kunt voor al je wensen rondom interieurdesign. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan met unieke interieurartikelen van de mooiste merken, waaronder MOS design, en voorzien wij je graag van persoonlijk interieuradvies. Ontdek de wondere wereld van MOS design!

Unieke MOS design interieurartikelen kopen

Het kopen van MOS design interieurartikelen doe je eenvoudig in onze showroom of via onze webshop. Wij beschikken over een uitgebreide collectie met de mooiste meubels en accessoires van dit uitgesproken designmerk. Het Italiaanse MOS design werd in 1999 opgericht door Sara Chiarugi en Michele Morandi. In hun studio ontwerpen en creëren zij interieuroplossingen op maat voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Met behulp van innovatieve materialen en technieken produceren zij onder meer accessoires, tafels, wandpanelen, vloerdecoraties, binnendeuren en meubels volledig met de hand. Wil je een tafel of ander meubel met een uniek patroon laten bedrukken? MOS design maakt een authentiek, gepersonaliseerd ontwerp mogelijk.

Ontvang persoonlijk stijladvies

Heb je interesse in het kopen van MOS design interieurartikelen? Wij begeleiden je graag in de zoektocht naar de perfecte meubels en bijpassende woonaccessoires. Bestel je favoriete artikelen online of bezoek onze showroom in ’s-Gravenzande, Westland. Heb je vragen en wil je contact met ons opnemen? Stuur dan een e-mail naar info@la-fabrique.nl of bel naar 0174-501852. Wij helpen je graag verder.

Brokis

Een samenvoeging van voortreffelijk design, superieure kwaliteit en de vaardigheid van meesterkunstenaars die de eeuwenoude Boheemse glasfabriekstraditie voortzetten. De collecties zijn internationaal geprezen door handgeblazen glas te combineren met andere verfijnde materialen, zoals handgemaakt hout en metaal, in gewaagde composities die niet alleen grenzen stellen aan het hedendaagse lichtontwerp maar ook aan de technologieën die worden toegepast in de productie. Het premiummerk dat door de familie wordt beheerd werkt samen met geselecteerde ontwerpers uit de hele wereld en beheert zijn eigen historische glasfabriek ten zuidoosten van Praag. Elke Brokis-lamp is een echt origineel, functioneel kunstwerk dat zowel overdag als ‘s nachts betoverend is.

Gervasoni

Gervasoni is een bedrijf dat in 1882 is opgericht. Momenteel wordt het bedrijf beheerd door de derde generatie van het gezin met Giovanni en Michele Gervasoni.
De passie voor schoonheid en kunstzinnigheid is sinds het ontstaan nog niet veranderd. Tot op de dag van vandaag produceren ze nog met aandacht voor detail de meest prachtige producten. Waarbij ze gebruik maken van natuurlijke materialen en vakmanschap. Met onze showroom mogen wij ons een gelukkige dealer van dit mooie merk noemen.

House Doctor

House Doctor is niet meer te missen in het interieur. Het Deense familiebedrijf heeft altijd de oplossing voor het creëren van een unieke en persoonlijke stijl voor uw huis. De stijl van House Doctor is provocerend, persoonlijk en informeel.  Startend vanuit Denemarken leveren ze nu al aan klanten over de hele wereld. Bij ons in de showroom kunt u een grote collectie van de producten van House Doctor bekijken.

Pols Potten

Pols Potten is een toonaangevend internationaal merk op het gebied van interieur en woonaccessoires, opgericht in Amsterdam in 1986. Subtiel, vernieuwend, onconventioneel en duidelijk geworteld in de Nederlandse design traditie. Wellicht is dat de reden waarom onze ontwerpen zich over de hele wereld zo thuis voelen? Of het nu  in de lobby van een hotel of in je eigen huis; voor elke ruimte biedt Pols Potten de oplossing.

Gelderland

Gelderland is een puur Nederlands merk. Gelderland Groep staat voor duurzaamheid en zitcomfort. Alle meubels worden, door ervaren vakmensen met grote liefde voor het vak, ambachtelijk gemaakt in Nederland.

Dat is al zo sinds 1936. Omdat de oprichter gecharmeerd was van Scandinavisch design, werd al vroeg gekozen voor een moderne vormgeving en hoekige vormen. Kom eens lang in de showroom om het zitcomfort zelf te ervaren!

Dôme Deco

Dôme Deco is een merk dat u een totaal interieurconcept biedt, opgebouwd rond meubels, woonaccessoires en interieurtextiel. Contrasten zijn de sleutel tot het Dôme Deco-beeld. Contrasten zijn het resultaat van het combineren van elementen van inhoud en vorm (warmkoud, lichtdonker, stadsdorp, mannelijk vrouwelijk, stedelijk-landelijk) en de nadruk op Dôme Deco als een volledig uniek en oprecht verhaal dat geen andere concepten of merken nabootst.

Het bedrijf is gevestigd in Dilsen-Stokkem (België) en heeft een reputatie opgebouwd in de internationale wereld van interieurontwerp. Stefan Verheyen, de oprichter van Dôme Deco, is een man met een missie. Zijn visie, samen met de inzet van zijn personeel, is verantwoordelijk voor het succesverhaal dat Dôme Deco is. En wij mogen ons, met onze showroom, een gelukkige dealer van dit prachtige merk noemen!