Maatwerk keukens

Keukens op maat is de droom voor iedere woning. Het geeft een unieke flair. Een originele keuken wat bij de rest van het interieur past.  Alle apparaten kunnen specifiek gekozen worden en niet op afmeting, de kasten van de keuken kunnen er omheen gebouwen worden. Dat maakt een keuken op maat zo speciaal.

Lees verder

Maatwerk dressoir

De kleine kasten ideaal voor onder de tv en naast open haarden. Waarom niet ook die op maat laten maken, en niet alleen de afmetingen maar ook kleur en materiaal zodat het precies past. Zo worden de ruimtes een geheel.

Lees verder

Maatwerk Kasten

De kast; een bergruimte in een woning of gebouw die al of niet afsluitbaar is. Nodig in iedere woning en zo veelzijdig te gebruiken. Kasten slim afwerken en naar de ruimte laten passen, zo helpen wij onze klanten om de ideale kast te creëren.

Lees verder

Maatwerk Badkamers

Vaak is de badkamer de kleinste ruimte in een huis en is het fijn als die op maat ingericht kan worden.   Maatwerk maakt het verschil tussen een mooie en een bijzondere badkamer. Zo kan een badkamer ineens heel luxe voelen ongeacht de grootte van de ruimte. 

Lees verder