Complete woninginrichting uitbesteden

Wil je je complete woninginrichting uitbesteden aan professionals met ruime ervaring op zak en een scherp oog voor detail? La Fabrique, gevestigd in ’s-Gravenzande, Westland, helpt je graag bij het creëren van het interieur dat aan al je wensen voldoet. Als specialisten op het gebied van interieur(inrichting) hebben wij veel ervaring in het inrichten van complete interieurs. Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

Complete woninginrichting uitbesteden aan professionals

Of het nu een bestaande woning betreft of een nieuwbouwwoning: wij transformeren ieder huis naar een écht thuis. Wij ontfermen ons graag over zowel de verbouwing en het ontwerpen van een complete inrichting tot het maken van een projectplanning en het bieden van de juiste begeleiding. Natuurlijk gebeurt alles in nauw overleg met jou als opdrachtgever. Wil je de complete woninginrichting aan ons uitbesteden? Als eerste stap van de samenwerking komen we bij je langs voor een oriënterend gesprek. Hier bespreken wij jouw wensen en de mogelijkheden. We stellen diverse vragen, zoals:

  • Wat is je woonsituatie?
  • Wat verlang je van een woning?
  • Wat zijn je wensen voor de toekomst?
  • Waar en hoe zie je jezelf het liefst wonen?
  • Hoe ziet de gezinssamenstelling er momenteel uit?

Wij schetsen een ontwerp voor de inrichting

Met de antwoorden op de bovenstaande vragen in het achterhoofd starten wij met de eerste schetsen van het ontwerp en groeien we langzaam toe naar het definitieve ontwerp en de uiteindelijke inrichting. Dit ontwerp betreft onder meer de invulling van de plattegronden, aanzichten en de ontwerpen van de kasten en de meubels, het lichtplan en de kleur- en materiaalschema’s. Zo ontvang je een volledig en gedetailleerd beeld van je nieuwe woning.

Unieke interieurartikelen op maat

Niet alleen voor het uitbesteden van je complete woninginrichting kun je terecht bij La Fabrique, ook voor het bestellen van unieke interieurartikelen op maat ben je bij ons op de juiste plek. Heb je bijvoorbeeld interesse in een maatwerk inloopkast, een uniek cabinet of stapelbare kast? Of droom je van authentieke verlichting dat qua design naadloos aansluit op de rest van je interieur? Wij leveren kwalitatief hoogwaardige wooninterieurartikelen op maat waar je jarenlang plezier aan beleeft.

Kies voor het uitbesteden van je complete woninginrichting

We zijn altijd op zoek naar bijzondere producten waarmee wij jouw interieur echt bijzonder en persoonlijk kunnen maken. Wil je je complete woninginrichting aan ons uitbesteden, dan zetten wij alles op alles om jouw droominterieur te realiseren. Heb je interesse in onze diensten of wil je meer informatie winnen over onze producten, onze designmerken of onze werkwijze? Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. Stuur een e-mail naar info@la-fabrique.nl, bel naar 0174-501852 of kom langs op onze werkplaats in ’s-Gravenzande, Westland.