La Fabrique richt onder meer complete interieurs in. Dit kan een bestaande woning zijn, maar nog vaker gebeurt dit in nieuwbouwwoningen. Wij kunnen alles voor u organiseren en realiseren. Van de verbouwing tot de complete inrichting, maar ook projectplanning en begeleiding. Alles gebeurt in nauw overleg met de opdrachtgever. Als wij een samenwerking aangaan, komen wij eerst bij u langs voor een oriënterend gesprek en het liefst bij u thuis. Hoe woont u nu? Wat zijn uw wensen voor de toekomst? Wat verlangt u van uw woning? Waar ziet u zichzelf het liefst wonen? Hoe is uw gezinssamenstelling op het ogenblik? Allemaal vragen die in een eerste gesprek aan bod komen. Van daaruit beginnen wij met de eerste schetsen van het ontwerp en groeien we langzaam naar het definitieve ontwerp en inrichting.

Denk hierbij aan de invulling van de plattegronden, aanzichten en ontwerpen van de kasten en meubels. Het lichtplan en de kleur-en materiaalschema’s . Alles om u een volledig en goed inzicht te geven voor uw nieuwe woning.

Als u alles goed in beeld heeft scheelt dat enorm veel vragen achteraf. Ook is het voor u beter communiceren naar bv. aannemers en kunt u geen miskopen doen met meubels, welk misschien te groot (of te klein) zijn voor uw nieuwe woning.

Het zijn overigens niet alleen complete woninginrichtingen waarvoor u bij La Fabrique terecht kunt. Een door Corina op maat ontwerpen en door Yves gemaakt inloopkast? Geen probleem. Een unieke ladekast of tafel? Ook dat is mogelijk. Wij leveren daarbij altijd topkwaliteit en die kwaliteit en vaak uniek design ziet u ook terug in de tafels. stoelen, banken en lampen. Het zijn bijzondere merken die je niet overal tegenkomt. We zijn altijd op zoek naar bijzondere producten waarmee wij uw interieur echt bijzonder en persoonlijk kunnen maken.

Omdat ieder project uniek is kunnen wij moeilijk een vooraf vast stappenplan klaarleggen. Iedereen heeft unieke wensen en wij springen daar graag op in. Wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak. Een eerste gesprek is altijd oriënterend en geheel gratis.