Jouw thuisgevoel creëren

Samenwerking met topleveranciers

Ontwerpstudio, showroom en meubelmakerij in 1

Luxe interieurinrichting

Ben je een liefhebber van luxe interieurinrichting? Dan kijk je bij La Fabrique, ’s-Gravenzande, Westland, ongetwijfeld je ogen uit. Wij zijn een webshop, showroom, ontwerpstudio en meubelmakerij in één en staan bekend om ons ruime assortiment aan de mooiste designmeubelen, -verlichting en woonaccessoires. Kan jouw interieur wel een opfrisbeurt gebruiken of ga je binnenkort verhuizen? Met onze interieurartikelen maak je van ieder huis een echt thuis.

Luxe interieurinrichting die aansluit op al je wensen

Wij beschikken over een ruime collectie aan luxe interieurinrichting, ontworpen en geproduceerd door vooraanstaande designmerken, zoals Piet Hein Eek, Pols Potten, HK Living en MOS Design. Van meubilair, zoals kasten, stoelen en vitrinekasten tot de mooiste woondecoratieartikelen, zoals sierkussens en tafellampen: authentieke design interieurartikelen met een uniek design bestel je eenvoudig bij La Fabrique. Weet je niet zo goed welke luxe interieurinrichting het beste in jouw woning past? In dit geval voorzien we je graag van persoonlijk interieuradvies.

Neem contact op voor meer informatie

Ook wanneer je de complete interieurinrichting wilt uitbesteden aan professionals, denken we graag met je mee. Door onze ervaring en expertise ben jij in dit geval verzekerd van een resultaat dat tot in de puntjes is verzorgd en aan al jouw woonwensen voldoet. Wil je meer informatie ontvangen over onze diensten? Of heb je een vraag over een bepaald product? Schroom niet en neem contact met ons op. Bel naar 0174-501852, stuur een e-mail naar info@la-fabrique.nl of kom langs in onze showroom in ’s-Gravenzande, Westland.

HK Living Vaas Bruin