Klassiek design met moderne tinten

Klassiek design met moderne tinten. Een wit marmeren eiland, gouden bar stoelen en zwarte houten kasten. Dit allemaal is samen gekomen in de keuken van een minimalist zijn dromen.

Geen grote ‘bulky’ apparaten in de keuken, dat was van belang. Inductie plaat met de afzuiger in het midden zorgt er voor dat er niks aan het plafond hoeft te hangen wat voor een open gevoel zorgt in de  keuken. Alles is uitgemeten om een zo’n open mogelijke keuken te geven.

Een marmer eiland waar extra kasten in verstopt zijn, hierdoor blijft de ruimte open en luchtig. Ook de inbouw kasten geven meer ruimte. De deuren staan op rails die wanneer open, verstopt achter de muur zijn.

We hebben ‘verborgen’ lichten gebruikt. De plafond lampen hebben we wit uitgekozen zodat ze met het plafond doorlopen. Onder de planken bij de was bak hebben we LED buizen gebruikt waardoor een nieuwe diepte wordt gevormd door de schaduw die de planken geven en is er nog genoeg extra licht. Een element aan deze keuken wat bijzonder is is dat de deur rechts van wasbak een geheime deur naar de garage is, praktisch en elegant.

De open haard is altijd een statement in iedere woning en bij deze is dat zeker te zien. Inplaats van tegels hebben we gekozen voor een behang met krokodillen print. Tevens zijn er wel tegels aan de onderkant om een verschil in materiaal te brengen en het wat meer karakter te geven. Naast de open haard hebben we een op maat gemaakte kast neer gezet.

Behalve de keuken en open haard hebben we ook de badkamer een nieuwe look gegeven. De badkamer moest rust en kalmte uitstralen en dat is precies wat we gedaan hebben. Met niet te veel poes pas hebben we deze badkamer ontworpen met luxe douche en bad. Met grote glazen douche deuren blijft er licht door heel de ruimte weerkaatsen. De houten planken en kast brengen genoeg warmte tussen het witte bad meubileer en de grijze wanden.