Maatwerk Keuken en Kasten

Het is voor ons altijd leuk om een uitdaging aan te gaan zoals deze waarin alles op maat gemaakt moest worden voor een ruimte.

In de hal naar de keuken hebben we een grote inbouwkast gemaakt met verschillende open en dichte opslag ruimtes. Door gebruik te maken van verschillende warm kleurige accessoires tegen het donkere hout wordt er een mooi contrast gevormd, door de stalen deuren kan de kast van iedere ruimte bewonderd worden. 

Een grote leefkeuken zoals deze moet mooi en functioneel zijn, door het eiland en de werkbank bij het raam is er genoeg ruimte om de chef in iedere persoon naar buiten te halen. Een kijkhoekje en display wat aan het plafond hangt zijn een paar van de onderdelen die deze keuken zo uniek maken. 

Zwart en neutraal hout hebben we door heel het huis gebruikt. In de keuken en hal. Door het gebruik van 2 sterke kleuren verdwijnt de eentonigheid. Samen met de witte marmeren werkplaat en de grote ramen komt er genoeg licht binnen waardoor het niet te donker wordt met de zwarte kasten.