Woondroom op maat

De ultieme woondroom is voor veel mensen om geheel naar eigen wens een huis te laten bouwen. Tijdens dit proces met onze opdrachtgever hebben we met hen samengewerkt aan de invulling van maatwerk meubels. Bij het zelf bouwen van een huis komen alle woonwensen van de opdrachtgever aan bod, juist bij deze projecten passen maatwerk meubels zo goed. Zoals bij de bouw van een eigen huis is ook bij maatwerk meubels alles mogelijk! In deze woning hebben we de garderobe, keuken, inloopkast boven, badmeubels en het toiletmeubel verzorgt. 

Donkere materialen en een stoere uitstraling passend bij de uitstraling van het huis, daar zijn we mee aan de slag gegaan. Wij hebben gekozen om te werken met eiken voorzien van een zwarte beits voor de keuken en het garderobemeubel in de gang. Het toevoegen van zwart gecoat staal met een subtiele dikte heeft buiten de stoere uitstraling gezorgd voor strakke lijnen. 

Onze opdrachtgever is een echte horeca liefhebber dus de keuken is van alle gemakken voorzien zoals een wijnkoeler, push to open vaatwasser, stoomoven/oven en een Bora professional kookplaat met afzuiging in het blad zodat er geen afzuigkap meer nodig is. Bovenal moest de keuken sfeervol zijn én heel belangrijk, een houten bar hebben. Volgens een echte horeca liefhebber gaat er niets boven het geluid van glaswerk op een houten bar!

De ruimte waar de kledingkast is bedacht heeft een schuin dak waardoor het optisch klein lijkt. In het ontwerp hebben we hier dus rekening mee gehouden zodat het wel ruimtelijk voelt. We hebben gekozen voor stoere stompe lades met daarboven stalen planken en roeden. Het plafond is erg hoog maar met de bijpassende trap kun je makkelijk overal bij. Dezelfde kast komt terug in de slaapkamer voor extra opbergruimte en accessoires. 

Ook het badmeubel past mooi bij de rest van het interieur. Een plank van blank eiken, lades in zwart gebeitst eiken. Een stoer en stijlvol resultaat in een woning die echt eenheid uitstraalt!