Neutraal met een vleugje kleur

Thuiskomen wordt ineens een verademing, je trekt de deur dicht en sluit je af van de drukke wereld. Dat is wat deze woning met je doet. Het is een woning waarin geleefd en genoten wordt, een thuis.

In het huis hebben we veel gespeeld met wit en grijze tonen en warme natuurlijke tonen van rotan, hout en diverse planten. In de hal bijvoorbeeld is een deel van de wand met verschillende grijze tinten stenen gebruikt en een stalen bak om contrast te brengen in de ruimte. In de hal zijn funky dieren borden gebruikt waar direct je oog op valt, zo hebben we met kleur gespeeld in een verder neutraal/rustig huis 

De keuken is een van de meest geleefde delen van een huis. Hier hebben we een groot eiland geplaatst waar met z’n allen omheen gekookt kan worden. De open bakstenen muur geeft deze keuken net even een stoere twist en breekt hiermee de strakke lijnen van het ontwerp

De verschillende ruimtes vanaf de hal worden met grote glazen en stalen deuren afgesloten. Zo kan er door iedere kamer licht schijnen en blijven ze afzonderlijk van elkaar. De woonkamer wordt gedeeltelijk afgeschermd met houten latten die van plafond tot vloer op maat zijn gemaakt. Hierdoor wordt de illusie van een los staande ruimte gecreëerd. 

Ook in de woonkamer komen verschillende neutrale tonen samen met natuur maar toch wordt er gespeeld met kleur hier en daar. Het geeft voor een rustige sfeer, en creëert een eenheid door heel het huis.