Nieuwbouwhuis

Bij het kopen van een nieuwbouwhuis zijn er veel voordelen. Het geeft het gevoel van een frisse start en is vaak duurzaam en financieel aantrekkelijk.

Toch horen we vaak van onze klanten dat hun nieuwbouwhuis authenticiteit mist. Daarbij willen ze dat de woning persoonlijk en warm oogt. Maar hoe creëer je dat als ieder huis in de straat dezelfde vormen heeft?

Deze woning bewijst dat nieuwbouw een totale beleving kan zijn. De woning moest warmte uitstralen maar mocht zeker lekker gewaagd zijn. We wilden dus ook een woning creëren waarbij je niet in één blik uitgekeken bent. Het moet spannend en verassend zijn. De kleurrijke persoonlijkheden van de klant moeten duidelijk worden in dit interieur.

Als eerst hebben we de zithoek betimmerd met een lambrisering en de hele hoek een matte patrol kleur gegeven. Door de grote ramen in de woning kunnen de wanden best een opvallende en donkere kleur hebben. Het dressoir met unieke afwerking vult de hele breedte van de zithoek waardoor er rust ontstaat. Genoeg opbergruimte kan nooit kwaad!

Het kleurrijke karpet van Dutch bone verbind de verschillende kleuren van de bank en fauteuils met elkaar en matched mooi met het masterpiece behang in de gang en keuken.

Met zo’n sfeervolle zithoek mag de eethoek natuurlijk niet achterblijven. Ook deze hoek is een echte eyecatcher door het levensechte behang van NLXL, de maatwerk tafel, de maatwerk kast en de prachtige mondgeblazen lampen van Ebb&Flow.  Accessoires en groen kunnen niet missen en hebben een doordacht plekje gekregen in het maatwerk stalen rek.

Van schets tot afstyling hebben wij wederom weer een uniek interieur kunnen neerzetten door de persoonlijkheid van de klant voor op te stellen. Zo hoeft geen een nieuwbouwhuis meer hetzelfde te zijn!