Seton kappers

Jeroen en Marjolein van Seton Kappers zijn kappers zoals je het mag verwachten. Gedreven, gepassioneerd, creatief en werken met de beste merken. Trainen zich continu op topniveau en maken hierdoor iedere dag vele mensen blij in hun salon.

Wij waren dan ook gevleid toen we de opdracht kregen om een nieuw concept neer te leggen voor hun salon. Ik had er al direct mijn ideeën bij. Marjolein en Jeroen zijn echt 2 aparte types. Ying en Yang zullen we maar zeggen. Hij een echte rocker, barbier, levensgenieter en maakt van zijn stukje ook het liefst een live bar waar toevallig geknipt en geschoren wordt. Marjolein, ook echt een levensgenieter, houdt van rust, lichte tinten, orde en design. Haar stukje moet vooral praktisch zijn, clean en doordacht.

Hierdoor kwam ik op het idee om de entree tot een echte eye-catcher te maken. Het was al een verlaagd deel en verbond eigenlijk de 2 oude panden tot een. Nu verbinden we er het dames en heren gedeelte mee met een geweldig golvend plafond waar verlichting in is verwerkt. De balie is van betonlook en mooi clean loopt hij eigenlijk het damesgedeelte in. Alles in de entree heeft een mooie neutrale grijstint. De witte kasten welke zij al hadden staan nog steeds prachtig in deze ruimte.

We zijn nu eerst begonnen met het dames gedeelte want deze kon echt wel een opknapbeurt gebruiken. We hebben het plafond zwart gespoten en er geweldige verlichting van Modular Lighting ingehangen zodat er optimaal gewerkt kan worden. De achterwand is een echte eyecatcher geworden.Eerst is hij behandelt met oersterk betonciré, ideaal tegen verfvlekken. Eronder staat een superhandig kast  uit onze eigen werkplaats en de kasten van String hangen aan de muur. De wanden zijn opnieuw gestuukt en hebben een geweldig mooie zachte tint gekregen.(Wij noemen hem jaren 60 foundation) Door alles in dezelfde kleur te schilderen ontstaat er rust en warmte. Verder is alles afgestyled met zwarte accenten zodat er balans ontstaan met de ultra zoete kleur en er een beetje pit in zit.

Binnenkort is Jeroen aan de beurt. Wij kunnen al niet wachten.

Al met al een zeer geslaagd project waar wij echt trots op zijn!