Simpel en Funky

We werken graag met verschillende soorten tegels zoals deze blauwe vissengraat back splash welke voor een echt eyecather zorgt in de keuken.

Door een houten plank te plaatsen zweven de tegels niet zomaar en is er meer ruimte gecreëerd  voor opslag. 

De verschillende hangende lampen werken als oog vangers. De lampen brengen wat chaos in de verder strakke lijnen van de keuken. Door het contrast met de houten kasten, stalen lampen en aardewerk van het eiland en tegels zorgt dat de ruimte een stoere maar tegelijk een kalme sfeer krijgt.

Het houten blad is op het eiland brengt het tot leven door de lichte en organische kleur van het hout. Een eiland is een showstopper in zichzelf en hebben we daarom simpel gehouden dus door gebruik te maken van een licht hout en zwarte stalen bar stoelen vallen ze niet weg voor het eiland.

Er is optimaal gebruik gemaakt van de extra opslagruimte die het eiland bied. Een wijnkoeler aan een kant en extra lades voor al het keukengerij aan de andere kant. Dat is wat wij zo mooi vinden aan maatwerk, iedere ruimte wordt uniek. 

Het huis kwam al met mooie houten balken op het plafond en we hebben daarom ook voor houten kasten en planken gekozen in de keuken. 

Behalve de keuken hebben we ook de leeshoek opnieuw ingericht. Een grote stoel en lamp zijn van belang. Ook hier hebben we met verschillende materialen gewerkt. In plaats van de muur te schilderen hebben we voor 2 verschillende soorten behang gekozen, in het midden een tekening van gras gecombineerd met een grijs behang met detail. Met niet te veel verschillende kleuren is het een rustige hoek om van een goed boek te genieten.