Voorberg schoenen

Voorberg Schoenen is een van de klanten, waarvoor La Fabrique op een succesvolle wijze een nieuw interieur heeft samengesteld. Sinds 1852 is aan de Langestraat 251 in ‘s-Gravenzande de schoenenzaak van de familie Voorberg gevestigd. 25 jaar geleden nam Cees Voorberg de winkel van zijn vader over, welke hij samen met zijn vrouw en het verkoopteam nog elke dag met plezier bemant. Voor Cees Voorberg gaat het nooit goed genoeg; hij streeft altijd naar een stapje verder. Nooit stilzitten, altijd iets nieuws verzinnen.

Wij hebben dan ook met heel veel plezier mogen meewerken aan een nieuwe stap: een vernieuwde winkel.

Voorberg Schoenen: een sfeervolle inrichting die liefde en kwaliteit uitstraalt

Zoals iedereen weet, zijn tijden veranderd. Alles is online verkrijgbaar en ligt binnen een dag op de deurmat. Winkelen moet meerwaarde geven, echt een beleving zijn. Het moet een plek zijn waar mensen voor een goed persoonlijk advies naar toe gaan en een plek waar men even gezellig samen komt.

In de loop der jaren is Voorberg Schoenen uitgegroeid tot de winkel die hij nu is. Een gedeelte van de winkel is aan aantal jaren geleden verbouwd. Er zijn stoere rekken geplaatst die nog steeds tot zijn recht komen, maar het was tijd om van de winkel eens een goed geheel te maken. Goede bestaande elementen hebben we dus behouden en in balans gebracht met vernieuwde elementen. Er is een logische looplijn gecreëerd in de winkel, door in het midden geweldige vitrines te plaatsen, die dienen als opberging en display. Daarbij is er in verschillende hoeken plaats om eens even lekker te gaan zitten.

Een winkel als Voorberg Schoenen moet kwaliteit en liefde voor ambacht uitstralen. Authenticiteit mag hier niet aan ontbreken. We hebben bijvoorbeeld sfeervolle verlichting gecreëerd boven de balie, door pendant lampen te combineren met oude leesten. Met alle stoere elementen, mag warmte en kleur natuurlijk niet ontbreken. Dit komt tot uiting in het warme vintage tapijt en natuurlijk de kleurrijke kinderhoek. In de kinderhoek hebben we gewerkt met turquoise op de wanden en hebben we een oud fietswiel omgetoverd tot een vrolijke lamp.

De uitstraling past perfect bij de persoonlijkheid van het team van Voorberg Schoenen. De winkel is in balans, heeft zijn authenticiteit behouden en is rijk aan warmte en passie.

Profiteer van de expertise van een ervaren interieurspecialist

Ben je positief te spreken over het interieur dat wij voor Voorberg Schoenen hebben gerealiseerd? Of je nu interesse hebt in een complete woninginrichting of een interieurontwerp van een winkel of zakelijke ruimte: La Fabrique maakt jouw interieurwensen waar. Wil je meer informatie inwinnen over onze voorgaande projecten of direct gebruikmaken van de expertise van een interieurspecialist in ’s-Gravenzande, Westland? Neem contact met ons op via info@la-fabrique.nl of 0174-501852. Dan voorzien wij je graag voor interieuradvies op maat.