Voorberg schoenen

Sinds 1852 is aan de Langestraat 251 in ‘s-Gravenzande de schoenenzaak van de familie Voorberg gevestigd. 25 jaar geleden nam Cees Voorberg de winkel van zijn vader over, welke hij samen met zijn vrouw en het verkoopteam nog elke dag met plezier bemant. Voor Cees Voorberg gaat het nooit goed genoeg, hij streeft altijd naar een stapje verder. Nooit stilzitten, altijd iets nieuws verzinnen.

Wij hebben dan ook met heel veel plezier mogen meewerken aan een nieuwe stap, een vernieuwde winkel.

Zoals iedereen weet zijn tijden veranderd. Alles is online verkrijgbaar en ligt binnen een dag op de deurmat. Winkelen moet meerwaarde geven, echt een beleving zijn. Het moet een plek zijn waar mensen voor een goed persoonlijk advies naar toe gaan en een plek waar men even gezellig samen komt.

In de loop der jaren is de winkel gegroeid tot wat hij nu is. Een gedeelte van de winkel is aan aantal jaren geleden verbouwd. Er zijn stoere rekken geplaatst die nog steeds tot zijn recht komen maar het was tijd om van de winkel eens een goed geheel te maken. Goede bestaande elementen hebben we dus behouden en in balans gebracht met vernieuwde elementen. Er is een logische looplijn gecreëerd in de winkel door in het midden geweldige vitrines te plaatsen wat dient als opberging en display. Daarbij is er in verschillende hoeken plaats om eens even lekker te gaan zitten.

De winkel zelf moet kwaliteit en liefde voor ambacht uitstralen. Authenticiteit mag hier niet aan ontbreken. We hebben bijvoorbeeld sfeervolle verlichting gecreëerd boven de balie door pendant lampen te combineren met oude leesten. Met alle stoere elementen mag warmte en kleur natuurlijk niet ontbreken, denk aan warm vintage tapijt en natuurlijk de kleurrijke kinderhoek. In de kinderhoek hebben we gewerkt met turquoise op de wanden en zelfs van een oude fietswiel is een vrolijke lamp te maken.

De uitstraling past perfect bij de persoonlijkheid van het Voorberg team. De winkel is in balans, heeft zijn authenticiteit behouden en is rijk aan warmte en passie.