Warmte om het Vuur

Een warme sfeer waar je je gelijk welkom voelt. Door het mixen van verschillende materialen en bruine tonen voelt deze woning als thuiskomen.

Het witte plafond zorgt er voor dat het huis niet wegvalt in de bruine tonen en brengt het licht van buiten naar binnen. Het plafond is een perfect contrast tussen de houten vloer en het bruine behang op de muren. 

Door heel het huis is er een contrast tussen hout en glas te vinden; de eettafel en hanglampen, de houten lijst om de witte keuken kasten, dit zorgt er voor dat alle onderdelen los staan van elkaar komen te staan. 

Maatwerk is oog hebben voor detail. Maatwerk is iets wat we veel gebruikt hebben in dit project, het zorgt er voor dat iedere ruimte apart gewaardeerd en bewonderd kan worden. De ruimtes hoewel los staand van elkaar behoren tot een geheel, een thuis. 

De kast naast de open haard is een kast waar precies is uitgemeten, iedere millimeter is opgemeten. Dit heeft er voor gezorgd dat de kast perfect past, alsof de open haard er omheen gebouwd is.

Een unieke showstopper van een open haard. Door gebruik te maken van verschillende hoogtes en dieptes en kleuren in de tegels krijgt de open haard zijn eigen karakter in de woning.  Het is een plek waar gesocialiseerd wordt, waar mensen samen komen om verhalen te delen om de warmte van het vuur.