Jouw thuisgevoel creëren

Samenwerking met topleveranciers

Ontwerpstudio, showroom en meubelmakerij in 1

Zuiver meubels voor je woning in regio Westland

Wil je Zuiver meubels bestellen bij dé interieurspecialist in Westland? La Fabrique, gevestigd in ’s-Gravenzande, Westland, is het adres voor de liefhebber van luxe interieurinrichting. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan met het mooiste designmeubilair, ontworpen en geproduceerd door vooraanstaande merken. Of het nu tijd is voor een metamorfose van je huidige interieur of er een complete verhuizing op de agenda staat: met de juiste meubels maak je jouw nieuwe interieur helemaal af. Bekijk onze collectie!

Zuiver meubels kopen bij dé interieurspecialist in Westland

De exclusieve meubels van het designmerk Zuiver zijn ongetwijfeld een waardevolle toevoeging aan jouw woning in of nabij de gemeente Westland. Zuiver ontwerpt zijn meubilair met twee kernbegrippen in het achterhoofd: puurheid en zuiverheid. Pure vormen en materialen, zoals hout, staal en wol, vormen de basis voor het designmeubilair dat tevens gekarakteriseerd wordt door grensverleggende, industriële en uiteenlopende designs. Een meubelstuk van Zuiver is betrouwbaar, van hoogwaardige kwaliteit en uiterst uniek in zijn soort.

Ontdek onze collectie aan exclusief meubilair

Exclusieve meubels van designmerken, zoals Zuiver, House Doctor en MOS Design bestel je eenvoudig in onze webshop of op onze locatie in Westland. Heb je specifieke vragen over onze producten of heb je behoefte aan persoonlijk stijladvies? Schroom dan niet en neem gerust contact met ons op. Bel naar 0174-501852, stuur een e-mail naar info@la-fabrique.nl of kom langs in onze showroom in ’s-Gravenzande.

HK Living Vaas Bruin