Jouw thuisgevoel creëren

Samenwerking met topleveranciers

Ontwerpstudio, showroom en meubelmakerij in 1

Unieke meubels kopen

Wil je echt unieke meubels met karakter kopen? La Fabrique, gevestigd in ’s-Gravenzande, Westland, is dé interieurspecialist met een grote collectie aan de mooiste designmeubels. Zowel in onze showroom als in onze webshop vind je authentiek meubilair van vooraanstaande designmerken, zoals HK Living, Fest Amsterdam en House Doctor. Ontdek ons zorgvuldig samengestelde assortiment!

Unieke meubels kopen bij dé specialist in interieurinrichting

De juiste meubels zijn onmisbaar voor het creëren van een gebalanceerd en esthetisch interieur. Houd je van moderne meubels van merken, zoals Zuiver? Gaat je voorkeur uit naar meubilair met een Scandinavisch design, zoals het cabinet van House Doctor? Of val je voor de handgemaakte meubels van MOS Design? Ongeacht je stijlvoorkeuren: jouw ideale meubels zijn binnen handbereik. Bij La Fabrique heb je namelijk de keuze uit een zeer gevarieerd en ruim aanbod aan kwalitatief hoogwaardige en authentieke meubels met een bijzonder design, die met zorg en passie zijn ontworpen door topmerken. Met de unieke meubels die je kunt kopen bij La Fabrique creëer jij binnen een handomdraai de perfecte sfeer in een kamer naar keuze.

Ontvang persoonlijk interieuradvies

Wil je unieke meubels kopen, maar weet je niet precies welk meubilair het best past in jouw interieur? Wij voorzien je graag van persoonlijk interieuradvies. Heb je vragen over onze producten, onze werkwijze en/of dienstverlening? Schroom dan niet en neem contact met ons op voor meer informatie. Bel naar 0174-501852, stuur een e-mail naar info@la-fabrique.nl of kom langs in onze showroom in ’s-Gravenzande, Westland.

HK Living Vaas Bruin