Jouw thuisgevoel creëren

Samenwerking met topleveranciers

Ontwerpstudio, showroom en meubelmakerij in 1

Vaas met gezicht

Voor unieke woondecoratie, zoals een design vaas met gezicht, ben je bij La Fabrique op de juiste plek. Wij zijn een webshop, showroom, meubelmakerij en ontwerpstudio in één, met een locatie gevestigd in ’s-Gravenzande, Westland. Onze zorgvuldig samengestelde collectie bestaat uit bijzondere decoratieartikelen van vooraanstaande designmerken. Ben je op zoek naar die ene vaas die jouw interieur helemaal afmaakt? Bekijk ons assortiment aan authentieke designvazen!

Een design vaas met gezicht: een verrijking van ieder modern interieur

Een handgemaakte glazen of aardewerk vaas met gezicht, ontworpen door het Madam Stoltz, is het perfecte accessoire in ieder modern interieur. De vazen zijn uitermate geschikt om een mooi bloemenboeket, een kleine plant of bijvoorbeeld paas- of kerstdecoratie in te plaatsen. Door de organische vorm, het unieke design en het delicate handwerk, straalt de vaas met gezicht authenticiteit en vakmanschap uit. De vaas is dan ook een echte blikvanger die direct de aandacht trekt van ieder voorbijganger en deze stevig vasthoudt. Plaats de interieurdecoratie naast een karakteristieke designlamp van een merk als Pols Potten en de sprekende kleur van de vaas met gezicht komt uitstekend tot zijn recht.

Maak je interieur af met de juiste woondecoratie

Een vaas met gezicht, ontworpen door het prachtige merk Madam Stoltz, bestel je eenvoudig in onze webshop van La Fabrique. Heb je vragen over specifieke artikelen of heb je behoefte aan persoonlijk stijladvies? Wij helpen je graag bij het creëren van jouw perfecte interieur. Neem contact met ons op voor meer informatie. Bel naar 0174-501852, stuur een e-mail naar info@la-fabrique.nl of kom langs in onze showroom in ’s-Gravenzande, Westland.

HK Living Vaas Bruin